Dit e-ticket geeft u toegang tot de BeleggersFair 2021. Laat onderstaande barcode scannen bij de ingang. 


Print het ticket uit of laat het via uw mobiel zien bij de ingang van het evenement.
De unieke codes zijn eenmalig geldig, kopiëren is zinloos. Dit ticket geeft toegang voor één persoon.

Persoonlijk programma

Event details 

   

Datum en tijd

Vrijdag 15 oktober 2021 | 09.00 uur tot 17.00 uur

Website

www.beleggersfair.nl

Locatie

Beurs van Berlage | Damrak 243, Amsterdam

CoronaCheck voor toegang tot de BeleggersFair

De Nederlandse overheid heeft regels opgesteld om evenementen en activiteiten veilig door te laten gaan, zoals het coronatoegangsbewijs. De BeleggersFair en de Beurs van Berlage sluiten zich hier natuurlijk bij aan, om onze bezoekers en u dus een veilig en gezond verblijf te bieden.

Het coronatoegangsbewijs (een QR-code) kan in de CoronaCheck-App getoond worden of u kunt een papieren bewijs aanmaken en printen via coronacheck.nl. Deze QR-code wordt gescand bij binnenkomst bij de Beurs van Berlage. Zodra er aan tenminste een van de volgende bewijzen is voldaan, krijgt u toegang tot de BeleggersFair: voor Nederlandse bezoekers gaat het om het vaccinatiebewijs, het herstelbewijs of het testbewijs (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit). Voor internationale bezoekers geldt dat ze het Digitale Corona Certificaat (DCC) moet kunnen tonen.

Belangrijk: als u het coronatoegangsbewijs niet kunt tonen d.m.v. de QR-code in de App of als u niet voldoet aan één van bovenstaande bewijzen dan kunnen wij u geen toegang verlenen tot de BeleggersFair. 

Klik hier voor de checklist naar een evenement met CoronaCheck

Brons sponsor

Kennispartners